Tirsdag, 28.11.2023 - 14. Jamad Awwal 1445 h.

Velkommen til ny islam.no

Velkommen til ny islam.no

Velkommen til ny islam.no

  • 09.05.2018
  • Basim Ghozlan

Islam.no ønsker alle velkommen til ny og bedre nettside. Vi håper at oppholdet på våre sider blir trivelig og nyttig og at informasjonen er lett tilgjengelig. Arbeidet med flytting av informasjon fra forrige nettsted er fortsatt under arbeid, men dette arbeidet blir in sha Allah sluttført innen kort tid. 

Nettsiden åpner for nye muligheter. Du kan blant annet:

* Gratis annonsering for arrangementer og aktiviteter
Moskeer vil ha særlig nytte av denne funksjonen, hvor de kan få synlighet og publisitet for sine arrangementer og aktiviteter. Klikk på Aktuelt, arrangementer og så legg til et nytt arrangement. 


* Oppslagstavle
Denne ligger under menyevalget Tjenester og som kan benyttes til for eksempel annonsering av en ledig stilling i moskeen, ting man ønsker å selge, osv.


* Annonsering for komersielle aktører
Trenger din bedrift annonsering? Kontakt oss på post@islam.no for tilbud.

Islam i Norge:
Her finner du forskjellig informasjon relatert til islam i Norge; resturanter og butikker som selger halal mat, moskeer, muslimske organisasjoner, klesbutikker, osv. Informasjonen her vil være under kontinuerlig oppdatering og vil dermed være noe dynamisk.


Vi håper at du også ønsker å bidra til å gjøre sidene våre enda bedre. Hvis du har lyst til å bidra og innehar en av interessene under, kontakt oss ved å sende en epost til post@islam.no. 

* Fotografering
* Programmering
* Korrekturlesing
* Journalistikk
* Photoshopping​
* Lydinnspilling av tekster
* Moderering/Oppdatering av siden

Vi ønsker alle tanker og ideer som har til hensikt å forbedre siden hjertelig velkommen. ​