Lørdag, 04.02.2023 - 13. Rajab 1444 h.

Seminar om blokaden av Gazastripen

Seminar om blokaden av Gazastripen

Seminar om blokaden av Gazastripen

  • 03.01.2010
  • Gada Azam

De israelske angrepene på Gazastripen er over for denne gangen, men blokaden fortsetter. Hvor lenge har Israel tenkt å isolere palestinere i Gaza? Hva sier internasjonal lov om kollektiv avstraffelse og retten til å yte motstand mot okkupasjon? Hvilken rolle har det internasjonale samfunnet i blokaden av Gazastripen? Det Islamske Forbundet og Palestinakomiteen Oslo inviterer til et seminar: Sted: Elvebakken skole, Vestre Elvebakke 2, Auditorium.

De israelske angrepene på Gazastripen er over for denne gangen, men blokaden fortsetter. Hvor lenge har Israel tenkt å isolere palestinere i Gaza? Hva sier internasjonal lov om kollektiv avstraffelse og retten til å yte motstand mot okkupasjon? Hvilken rolle har det internasjonale samfunnet i blokaden av Gazastripen? Det Islamske Forbundet og Palestinakomiteen Oslo inviterer til et seminar: Sted: Elvebakken skole, Vestre Elvebakke 2, Auditorium. Tid: Lørdag 14. mars kl 12.00 – 18.00.
I panelet:

Petter Eide:, generalsekretær i Norsk Folkehjelp

Azzam Tamimi: leder for Institute of Islamic Political Thought i London.Tamimi har skrevet mange bøker om politikk i Midtøsten og islamisme. Den mest aktuelle boken er “Hamas: unwritten chapters”.

Mohsen Saleh: direktør ved Al-Zaytouna Institute i Beirut, institutt for Midtøstenstudier og rådgiving.

Erik Fosse: en av Norwac legene som jobbet i Gaza under angrepene, forteller om personlige opplevelser fra oppholdet.

Det palestinske koret Al-itisam: synger i pausen.


Det blir servering av mat!