Lørdag, 04.02.2023 - 13. Rajab 1444 h.

Invitasjon til seminar: Islam and Marriage

Invitasjon til seminar: Islam and Marriage

Muslimsk Studentsamfunn i samarbeid med Islamsk Råd Norge og Det Islamske Forbundet, inviterer til seminaret: ISLAM & MARRIAGE med foredragsholder Shaykh Abdul Aziz Ahmed Fredericks.Tid: Lørdag 8.

Muslimsk Studentsamfunn i samarbeid med Islamsk Råd Norge og Det Islamske Forbundet, inviterer til seminaret: ISLAM & MARRIAGE med foredragsholder Shaykh Abdul Aziz Ahmed Fredericks.
Tid: Lørdag 8. mars 2008, kl. 13.00 – 20.00
Sted: Sophus Lies Auditorium Blindern, UiO

Lurer du på hvem den ideelle ektefelle kan være for deg? For å finne svaret er det lurt å kjenne til riktig fremgangsmåte. Ekteskap har stor betydning i Islam og regnes som "halve troen". Hvilke retningslinjer gir Islam for valg av ektefelle? Hvilken rolle skal foreldre spille?

Hvilken betydning har ekteskapskontrakten? Har kvinnen nok juridisk beskyttelse for faremomenter? Og hvordan kan dere realisere et fullverdig ekteskap i henholdt til plikter og rettigheter Islam gir dere?

For å kunne besvare disse og flere spørsmål ønsker Muslimsk Studentsamfunn i samarbeid med Islamsk Råd Norge og Det Islamske Forbundet, å invitere deg og dine til seminaret:

"ISLAM & MARRIAGE" med foredragsholder Shaykh Abdul Aziz Ahmed Fredericks.

"Shaykh Abdul Aziz Ahmed Fredericks er en av haqaonline.com's lærere. Han er født i Nottingham, og bor i Skottland. Hans islamske studier har ført han til mange land. Han har studert under mange lærde, bl.a al-Habib Ahmed Mashur al-Haddad, Abdul-Rahman al-Khitamy, Fethullah Gulen og Abul-Qasim bin Zein. "

Dato: Lørdag 8. mars 2008
Tid: 13.00 – 20.00
Sted: Sophus Lies Auditorium Blindern, UiO
Veibeskrivelse: http://www.uio.no/english/map/gaustadblindernnr.html
Kollektiv transport: Linje 3 og 5 går til Blindern T-banestasjon.

NB! Gratis adgang og mulighet til å kjøpe mat!

Påmelding ønskes, grunnet bestilling av mat. Dette kan gjøres på følgende måte: Ved å sende e-mail til seminar@muslimskstudent.no

eller ved å sende sms eller ringe på 412 47 445.