Fredag, 27.01.2023 - 05. Rajab 1444 h.

La oss gå et stykke vei sammen

La oss gå et stykke vei sammen

La oss gå et stykke vei sammen

  • 03.01.2010
  • Basim Ghozlan

Hvordan feires sabbaten i synagogen? Hva er et holistisk livssyn? Er det virkelig helt stille når kvekerne samles til stille stund? Kanskje La oss gå et stykke vei sammen kan gi deg noen svar og flere spennende spørsmål? Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn har arrangert La oss gå et stykke vei sammen siden høsten 2004. Arrangementet innebærer at Samarbeidsrådets medlemsorganisasjoner inviterer andre nysgjerrige til sine møteplasser for å fortelle om sitt hellige hus, tradisjoner, ritualer og lignende.

Hvordan feires sabbaten i synagogen? Hva er et holistisk livssyn? Er det virkelig helt stille når kvekerne samles til stille stund? Kanskje La oss gå et stykke vei sammen kan gi deg noen svar og flere spennende spørsmål? Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn har arrangert La oss gå et stykke vei sammen siden høsten 2004.
Arrangementet innebærer at Samarbeidsrådets medlemsorganisasjoner inviterer andre nysgjerrige til sine møteplasser for å fortelle om sitt hellige hus, tradisjoner, ritualer og lignende. På den måten ønsker vi å bidra til at flere får kunnskap om det flerreligiøse Norge. I vår fortsetter vi serien med besøk og i løpet av en drøy time forteller vertskapet om seg selv, sin tro eller sitt livssyn, hellige steder eller rom. Etterpå avslutter vi med kaffe- og te og mulighet for flere spørsmål.

2. februar kl. 18.00
  • Vi besøker Det Mosaiske Trossamfund i Oslo og synagogen i Bergstien 13.
16. mars kl. 18.00
  • Vi besøker Vennenes Samfunn Kvekerne i deres lokaler i Skovveien 20 (inngang fra Pres. Harbitz’ gt)
4. mai kl. 18.00
  • Vi besøker Holistisk Forbund i Oslo. Informasjon om sted kommer senere.
Har du lyst til å være med på denne møteserien. Meld deg på til samarbeidsraadet@trooglivssyn.no eller på telefon 23 08 13 40 til koordinator Anders Huuse Kartzow innen 27. januar. Møteserien koster 100,-

Velkommen!