Lørdag, 04.02.2023 - 13. Rajab 1444 h.

Hagen på desperat stemmejakt

Hagen på desperat stemmejakt

Hagen på desperat stemmejakt

  • 03.01.2010
  • Basim Ghozlan

Islamsk Råd Norge (IRN) har kommet med en pressemelding om Carl I. Hagens uttalelser om profeten Muhammad (fvmh).

Islamsk Råd Norge (IRN) har kommet med en pressemelding om Carl I. Hagens uttalelser om profeten Muhammad (fvmh). Her er pressemeldingen:
Muslimer i Norge er lei stadig angrep på Islam og stigmatisering av muslimer fra Frp på desperat stemmejakt. Islamsk Råd Norge (IRN) er ikke overrasket, men meget skuffet over lavmålet i Hagens uttalelser.

Ettersom Frp daler på meningsmålingene ser Hagen sin livsdrøm gå i ruin: en plass ved Kongens bord. Hagen benytter dermed sin siste pust og siste krefter til å forfølge drømmen. Ettersom en seriøs Hagen ikke har gitt uttelling i form av økt oppslutning om Frp er Hagen tilbake der han startet og det han er best på: sparke grupper som allerede ligger nede. Da får det heller være at sannhetsgehalten er tvilsom, men det har jo heller aldri vært Hagens sterkeste side.

Ekstremister før på hverandre og med Hagens utspill er frontene skjerpet. Med dette utspillet ser Hagen ut til å ville være fødselshjelper for ekstreme gruppers etablering i Norge, så han kan si "hva var det jeg sa". En slik etablering av ekstreme grupper har så langt vært hindret gjennom aktiv integrasjon- og dialog- arbeid.

Hagen viser her en skremmende mangel på kunnskap, eller en minst like skremmende mangel på etisk og moralsk sans. Hagen sammenligner muslimer med Hitler, han hadde funnet en nærmere sammenligning ved å ta en kikk i speilet. Hans utspill minner farlig om nazistenes propaganda i mellomkrigstiden.

Hvis Frp fortsetter å dale på meningsmålingene, og Hagen ser sin livsdrøm gå i grus kan vi ikke utelukke flere slike lavmåls utspill fra Hagen. IRN vil advare alenemødre, samer, nordlendinger og andre av Hagens tidligere ofre om å være forberedt på lyskespark fra en rabiat Hagen på stemmejakt.