Søndag, 10.12.2023 - 26. Jamad Awwal 1445 h.

MAK inviterer til lanseringsseminar: Veien til suksess

MAK inviterer til lanseringsseminar: Veien til suksess

Muslimske Akademikerkvinner (MAK) har gleden av å invitere deg til vårt lanseringsseminar, ”Veien til suksess”, torsdag 27.januar 2011.

Muslimske Akademikerkvinner (MAK) har gleden av å invitere deg til vårt lanseringsseminar, ”Veien til suksess”, torsdag 27.januar 2011.


MAK ønsker proaktivt å motivere kvinner til å gjøre det godt i utdanning og arbeidsliv. Samtidig ønsker MAK å få frem gode rollemodeller.
Med dette som mål, inviterer MAK britisk-muslimske Sumaira Latif. Latif er blind og IT-sjef i Proctor & Gamble for 150 ansatte på tvers av Europa og Asia. Til tross for mye motgang har 30-årige Latif jobbet mot strømmen og gjort lynkarriére. Latif har mye erfaring med motivasjonsseminarer og MAK ønsker å fremme henne som et forbilde for muslimske kvinner og ungdommer i Norge.


MAK inviterer også Hege Skjeie, professor i Statsvitenskap ved Universitetet i Oslo, og Ida Drange, stipendiat ved Høgskolen i Oslo.
Hege Skjeie er kjent som landets første kvinnelige professor i statsvitenskap. Hege Skjeie skal lede Skjeie-utvalget som skal jobbe med å utrede norsk likestillingspolitikk med utgangspunkt i livsløp, etnisitet og klasse. Målet med dette er å lage et grunnlag for en likestillingspolitikk som er helhetlig og kunnskapsbasert. Utvalget skal utrede fremtidens politikk for kjønnslikestilling med hensyn til mangfoldet i samfunnet. I mandatet får det nye Skjeie-utvalget i oppgave å ta spesielt hensyn til innvandring, religiøsitet og klasse.


Ida Drange har stipendiat stilling ved Høgskolen i Oslo. Hun har tidligere forsket på "Overgangen fra utdanning til arbeid for høyt utdannede. Arbeidsmarked, karrierer, kjønn, etniske minoriteter".


Dato: Torsdag 27. januar.2011
Tid: Kl. 17.00-19.00
Sted: Thon Hotell Opera
Dronning Eufemias gate 4 0154 Oslo


Seminarets event side:
http://www.facebook.com/event.php?eid=180165145348069


Mer om MAK:
www.m-a-k.no
http://www.facebook.com/pages/Muslimske-Akademikerkvinner-MAK/181561318526360