Tirsdag, 07.02.2023 - 16. Rajab 1444 h.

Solidaritetstog fredag 29/7 kl 16:30 - Grønlands Torg

Solidaritetstog fredag 29/7 kl 16:30 - Grønlands Torg

Islamsk Råd Norge (IRN) arrangerer fredag 29/7 et solidaritetstog fra Grønlands Torg til Domkirken. IRN ønsker med dette, på vegne av alle muslimer, å demonstrere vår solidaritet og samhold med det norske samfunn.

Islamsk Råd Norge (IRN) arrangerer fredag 29/7 et solidaritetstog fra Grønlands Torg til Domkirken. IRN ønsker med dette, på vegne av alle muslimer, å demonstrere vår solidaritet og samhold med det norske samfunn. De fryktelige hendelsene fra 22/7 har gått like dypt inn på norske muslimer som alle andre nordmenn, men vi håper at vi samlet skal komme styrket ut av denne tragedien.
 
Det blir samling og felles avreise fra Grønlands Torg kl 16:30. Toget vil gå via Sentrum Scene, videre til Youngstorget for deretter å bevege seg mot Domkirken, hvor det blir en kort markering. Vi oppfordrer alle å slutte seg til toget for å markere det norske folks solidaritet, samhold og felleskap.
 
Generalsekretæren fra Islamsk Råd Norge vil tenne et lys for ofrene og for å vise at vi føler med de pårørende. Alle oppfordres til å legge en rose rundt lyset. En fullendt rosesirkel som vil symbolisere samhold og kjærlighet.
 
Minnesmarkering fredag 29.7.2011 i regi av Islamsk Råd Norge på vegne av alle muslimer.