Støtt islam.no

6. mars 2012 - 22:57 - Basim Ghozlan
Islam.no hjelper tusenvis av skoleelever, studenter, forskere og andre nysgjerrige som leter etter stoff om islam og muslimer i Norge. Har du lyst til å støtte oss i dette arbeidet? Det er flere måter å hjelpe islam.no på. Her er noen eksempler:
 
 1. Økonomisk: Selv om hjemmesiden drives av frivillige medarbeidere, koster det penger å programmere, oversette og produsere stoff. Ditt økonomiske bidrag til islam.no vil hjelpe med å videreutvikle siden, holde den oppdatert og berike innholdet. Økonomiske bidrag kan overføres til:

  Den Islamske Informasjonsforeningen.
  Kontonr. 0540 07 58168.
  Merk innbetalingen med ”islam.no”.

 2. Stoff: Du kan forfatte eller oversette aktuelle artikler som islam.no’s lesere kan ha nytte av. Ta gjerne kontakt med oss før du setter i gang. Vi kan informere deg om hvilke emner som til enhver tid er aktuelle. Alt stoff som sendes til islam.no må være dokumentert for å kunne aksepteres. Navn på forfatter, samt adresse eller telefonnummer, må også oppgis. Anonyme forfattere aksepteres dessverre ikke.
 3. Samling av informasjon: Ta gjerne kontakt med oss dersom du kan samle informasjon. Vi setter stor pris på alle initiativ.
 4. Programmering: Kan du programmere i ASP, og kunne tenke deg å lage en eller annen løsning for islam.no, er du mer enn hjertelig velkommen. Ta kontakt med oss for å diskutere ideen. Det er mye som kan gjøres på dette feltet, og det eneste som stopper en er fantasien og ressursene.

 5. Bokanmeldelse: Kunne du tenke deg å skrive anmeldelser på bøker som er direkte eller indirekte relatert til islam, ser vi fram til en prat.
 6. Tegning: Kan du tegne morsomme ting, som f.eks. tegneserier eller karikaturer, må du ikke kaste bort tiden. Ta kontakt med oss og si hva du ønsker å gjøre. Vi diskuterer dette sammen.
 7. Ideer og meninger: Hvis du har en mening som du tror kan gjøre islam.no bedre, må du ikke holde den for deg selv. Vi har behov for alle kreative ideer og kloke meninger.
 8. Sist men ikke minst: Hvis du ikke kan hjelpe oss med noen av de forrige punktene, kan du i hvert fall hjelpe oss med din du’a (bønn). Din du’a er en stor gave fra deg til oss.